O WTL-u

Preduzece “WTL SCHWEISSTECHNIK” iz Subotice zastupnik je renomiranog proizvodjaca aparat za zavarivanje “WTL”iz Sangaja. Kompanija koja je osnovana 1993 i preko dvadeset godina se bavi projektovanjem,proizvodnjom i prodajom masina i opreme za zavarivanje za razlicite aplikacije i namene. Za preko dvadeset godina prisutnosti na tržištu WTL je pružio rešenja za početnike,poluprofesionalce i velika industriska okruženja dobijajući pohvale i podršku od kupaca u Kini i inostranstvu.

Kao jedan od pionira IGBT inverter tehnologije ,tokom godina WTL je razvio kompletnu liniju proizvoda koji pokrivaju glavne procese kao što su :

REL(MMA)

TIG

MIG/MAG(GMAV)

PLAZMA REZANJE

EPP zavarivanje(SAV)

Fokusirani iskljucivo na tehnologiju invertera do sada je WTL razvio više od 140 različitih modela, broj koji se svake godine povećava,sa proizvodima koji se projektuju da budu vodeći u smislu tehnologije i pouzdanosti.

Vizija kompanije je bitna u razvoju novih modela a ona glasi “ Uvek zadržati visok standard kvaliteta u projektovanju i proizvodnji dobrih gotovih proizvoda koji može zadovoljiti i najzahtevnije kupce”.

Misija kompanije i svih njenih zastupnika   na svim svetskim tržištima je pružiti rešenja u zavarivanju koja mogu doneti korist društvu u tehničko-tehnološkom,ekološkom i ekonomskom pogledu. Proizvodi  koji su efikasni u eksploataciji,laki za korištenje,sa minimalnim uticajem na prirodnu sredinu. Svakodnevno fokusirani na poštenje,zadovoljstvo kupaca i tehnička poboljašanja.

Proizvodjač tehnike za zavarivanje WTL poseduje centar za projektovanje i analizu u kojem je zaposleno više od 30 inžinjera i u kojem se nalazi vrhunska oprema za testiranje i analizu dobijenih podataka. Pre lansiranja na tržištu svaki proizvod se pažljivo testira reprodukujući okruženje u kojem će se nalaziti u toku realnog korištenja. Vrše se testovi izdržljivosti i otpornosti na pad,prašinu,kišu itd

WTL uvek ide u korak sa najnovijim trendovima u tehničkom i naučnom okruženju,oprema se sa najnaprednijom opremom za testiranje i analizu  a sve u cilju ispunjavanja najtežih standarda kao što su:CE,UL,CSAdirektive elektromagnetne komptibilnosti(EMC) I PFC(pover factor correction) itd

Fabrika za prozvodnju se nalazi u Pudong oblasti u Šangaju i poseduje ukupno 25000m2 i karakteriše je najsavreminija oprema za proizvodnju,radionice i montažne linije. Sa jedanajst linija za proizvodnju iz dva pogona godišnje može biti isporučeno 350000 jedinica koje sve prolaze stroge testove koji se rade na 100 % uzoraka.

CE,CCC,ISO 9001:2000  su samo neki od sertifikata koji je WTL dobio u predhodnim godinama a posvećenost inovaciji doveo je i do dobijanja prestižnih nagrada u oblasti manadžmenta kvaliteta.